IN & OUT

Näitä "In & Out" -postauksia näkee melkeinpä jokaisessa blogissa ja päätin nyt itsekin liittyä näiden tekijoöiden joukkoon. Yritin miettiä niitä kaikkia asioita joita oon joskus vihannut, mutta nyt rakastan ja toisinpäin. Se on mun mielestä näiden postausten idea. Kertoa mistä pitää tällä hetkellä mutta vihasi jossain vaiheessa. Jotenkin oli helpompaa saada sisältöä tuohon in kohtaan kuin out, joten laitoin yhden sellaisen asian jolle en ole edelleenkään lämmennyt. Ajattelin tehdä näitä jatkossakin, mutta ensin olisi kiva tietää teidän lukijoiden ja seuraajien mielipide näistä "In & Out" -postauksista. Yay or Nay?

IN

 photo in1_zpskhbdextt.jpg

Olkapäille laskeutuva tukka
Mulla oli polkkatukka tarhasta ala-asteen 5.luokalle asti. Sen jälkeen rupesin kasvattamaan hiuksiani ja vannotin etten leikkaa niitä lyhyiksi enää koskaan. Parisen vuotta tässä on nyt ollut hiusmuotina lyhyt, olkapäitä hipovat hiukset ja pikkuhiljaa ihastuin siihen. Nythän mulla on tällainen lyhyempi hiustyyli and most of you know why. Tää lyhyempi tukka on kyl ihana ja onneksi se on vain tukkaa. Kun sen tahdon takaisin siihen pituuteen mitä se oli nii annan vaan sitten kasvaa.

 photo in2_zpsrcs7iizk.jpg

Vaaleanpunainen, kulta & ruusukulta
Näihin väreihin oon ihastunu nyt tässä puolen vuoden aikana. Mua itseäni hiukan hämmästyttää tämä asia sillä hetki sitten vihasin yli kaiken kultaa ja vaaleanpunainen ei myöskään näyttänyt kivalta silmässäni. Lapsena en suosutunut laittamaan mitään vaatetta ylleni jossa oli vaaleanpunaista. En edes alusvaatteita. Ihminen muuttuu ja samoin hänen ajatusmaailmansa. Tällä hetkellä tahdon että mulla on koko ajan joko vaaleanpunaista tai kultaa päällä. Oon myös ihastunu todella palavasti ruusukultaan. Sitä väriä tahtoisin lisätä enemmän sisustukseen.

 photo in3_zps1cvufzxk.jpg

Venytykset korvissa
Muistan sen ajan kun nämä näyttivät silmääni todella rumalta. Olin ihastunut yhteen itseni hiukan vanhempaan poikaan 6.luokalla joka asui meidän naapurissa ja muistan kun hän alkoi venyttämään korviaan. Ne olivat niin rumat että kiinnostukseni häneen katosi heti ja sanoin tuskin enää sanaakaan tälle. Tällä hetkellä itselläni on 10mm venytykset korvissani eikä ainakaan kolmeen vuoteen - jos lasken oikein - nämä ole näyttäneet rumilta silmissäni. Kiinnostumiseni syttyminen venytyksiin taitaa johtua itse koruista joita löytyy nykyään monenlaisia.


OUT

 photo out1_zpsjfgjuptt.jpg

Contouring
Tähän meikkivillitykseen ihastuin itsekin silloin kun se tuli, mutta nyt en enää hirveästi siitä pidä. Niinä kertoina kun haluan oikein kunnolla panostaa meikkiini niin silloin saatan contouria käyttää. Se mihin nyt oon itse ihastunu on contourin vastakohta eli non-touring. Sama juttu oikeastaan mutta vain highlighter laitetaan paikoilleen. Ei siis tummaa varjostusta.

 photo out2_zpsc0byh7yc.jpg

Kiilakoroilla varustetut lenkkarit
Ei, ei ja EI! Nämä eivät ole missään vaiheessa näyttäneet hienolta mun silmissä. Joskus kaverilla oli lenkkarit joissa oli korko, mutta se ei ollut kiilakorko. Ne olivat hienot kengät. Kuitenkin mulle lenkkarit ovat mukavat ja joissa pystyy juosta kiireessä minuutin päästä lähtevän junaan. Korkokengät ovat kauniita, lisäävät seksikkyyttä ja saavat tämän 158 senttisen tytön näyttämään hiukan aikuisemmalta but let's face the fact: Korkokengät ovat varpaiden tappajat. Jossain vaiheessa iltaa kaikkien varpaita särkee oli sitten kuinka hyvä tai huono niiden kanssa kävelemään. Tämä ei ole lenkkarien tarkoitus. Heittäkää ne sinne planeetalle josta tulivatkin.

 photo out3_zpszgen21bd.jpg

Koko musta asukokonaisuus
Näyttää tuo edelleen upealta, vaikka se nyt tähän "out" listaan onkin päätynyt, mutta laitoin sen tähän vain sen takia että itse oon siihen kyllästynyt. Mun vaatekaapissa on aivan liikaa mustia vaatteita. En ole nyt kahteen vuoteen tykännyt pukeutua koko mustaan asuun, sillä mulle siitä tulee hiukan synkkä fiilis.

Minkälaiselta teidän "In & Out" -listanne näyttää?


xoxo
Paula

Kuvat on otettu tumblr:sta

16 kommenttia

 1. Aää mullaki tulossa in ja out postaus ihan pian ulos! :D Teen sen tosin niin, että mistä tän hetken muotivillityksistä tykkään ja mistä en.
  Mut tääkin oli kiva ja en vois olla enempää samaa mieltä noista kiilakorkotennareista, niin järkyt... :D

  http://tarunmaailmassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki en oo ite koskaan lämmenny niille xd

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus! Oli paljon samoja mielipiteitä, mutta myös muutama eriävä.

  http://erinlinnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tän takia just teinki tän postauksen, sillä tahdon tietää onko joku samaa mieltä vai kenties ei :D

   Poista
 3. Nää in & outit on tosi kivoja ja kiinnostavia! Monesti näistä löytyy tosi hauskoja juttuja, niinkuin vaikka tässä noi kiilakorkolenkkarit! Apua, ne näyttääkin ihan hirveiltä :D

  Ja kokomustasta asusta oon niin samaa mieltä! Ei oo mitään tylsempää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokomusta on kyl tosi tylsä. Ennen se oli mun mielest kiva, mut nykyään haluun väriä olevan mun vaatteissa

   Poista
 4. Tää on niin mielenkiintoinen postaus, kaikki bloggaajat ajattelee tän kuitenkin aina niin erilailla. Mä taas rakastan varjostusten tekemistä, oon kauheasti sitä harjoitellut ja viimein alan tykkäämään lopputuloksesta. Mutta aivan samaa mieltä oon sun kanssa noista kiilakorkotennareista, aivan järkyttävät. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidin siitä sillon ku se alko tule muotiin ja koko viime vuoden varjostukset olikin se ainoa asia johon panostin. Nyt tykkään enemmän luonnollisesta meikistä arkipäivinä.

   Poista
 5. Näitä postauksia on tosi kiva lukea! Olkapäille laskeutuvat hiukset ovat tosi nätit minunkin mielestäni. Kiilakoroilla varustetut lenkkarit ovat kuitenkin minun mielestäni ihan nätit, jos malli on oikea. Esim, tuossa kuvassa vasemmanpuolimmaiset ja keskimmäiset eivät natsaa omaan silmääni, mutta oikealla olevat ovat ihanat!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos malli on oikea niin sillon ne on ihan ok näköset, mut suurimman osan korko kapenee, joka saa kengät näyttää tyhmältä.

   Poista
 6. Kiva postaus, lisää näitä! :)
  Mullakin on tällä hetkellä menossa hyvin vaaleanpunainen vaihe, sitä pitää olla sekä asuissa että sisustuksessa. Tosin oon kai aina tykännyt siitä. :) Venytyskoruista sen sijaan en oo ikinä tykännyt ja ei, en tykkää edelleenkään. :D

  http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ihmetyttää suuresti miten pidän tällä hetkellä sellasesta asiasta jota vihasin muutama vuosi sitten melkeinpä koko sydämellä :D

   Poista
 7. Mä en oo itekkään koskaan tykänny noist kiilakoroista xD ja oon huomannut et ei todellakaan olla ainoita. Melkein joka "in and out" blogissa noi kiilakorot sijoittuu sinne out puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyl taitaa olla monen inhokki listalla :D

   Poista
 8. Oijoi, sulla on aivan älyttömän upea blogi! Miksen ole ennen törmännyt tähän? Jään todellakin seuraamaan!

  VastaaPoista

Pidetään kommentit jooko siisteinä, kiitos ♥