HOW TO BE ME

babypink3

babypink4

Jos tahdot jotain - yleensä lisää kahvia tai tupakan - ojenna kätesi ja päästä epämääräistä äännähtelyä, kunnes ymmärretään mitä tahdot.
Ota puhelimella paljon kuvia äläkä poista niistä mitään vaikka olisit ne koneelle siirtäny - voi olla että tällä kertaa ne varmasti katoaa myös sieltä koneelta.
Pyydä jokaisella kauppareissulla että saisit suklaapatukan tai kenties jopa suklaalevyn.
Laita aina se ohuin takki päälle, vaikka tiedät sinulle tulevan kylmä myöhemmin illan aikana.
Ihastu kaupassa johonkin vaatteeseen, osta se, äläkä käytä sitä kuin kerran - unohda se sitten jonnekin kaapin uumeniin.

babypink1
Legginsit TopStreetWear / T-paita H&M / Lippi H&M

Ole ylpeä kirjoituksistasi, mutta nolostu aina kun joku lukee tai puhuu niistä kuultesi.
Vaikka kuinka ärsyttäisi niin älä sano mitään. Vältä riitoja.
Puhu lapsenomaisesti ja kesken lausetta rykäise ennen kuin puhut normaalisti - muista olet kaksikymmentä etkä kaksi.
Haaveile artistin urasta, puhu siitä, tee sanoituksia, mutta älä koskaan tee asian eteen mitään - sillä et osaa soittaa muuta kuin suutasi.
Suunnittele pidemmälle matkustusta kuin Ruotsi ja Viro, mutta älä koskaan matkusta kauemmas - kaikilla on kuitenkin kiire eivätkä ehdi lähteä pidemmälle lomille.

babypink5

babypink6

Tämän postauksen näin sannialinan blogissa. Jotenkin aivan ihana idea ja ajattelin hiukan tätä lainata.
Osaatko samaistua näihin juttuihin?

xoxo
Paula


Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

14 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva! Ja ihania kuvia, varsinkin toi viimenen. :)

    VastaaPoista
  2. Niin ihana postausidea ja nuo kuvat♥ Mullakin on tuo sama, että jos jokuu kehuu kirjoituksiani, niin nolostun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 En tiiä mikä siinä on vaik ite tykkäisin, rakastaisin, tekstiäni niin silti nolostun jos joku tulee mulle kasvotusten siitä puhumaan ja ennen kaikke kehumaan. "Ei se niin ihmeellinen oo", sanon aina punastuen ja yritän samalla vaihtaa nopeesti aihetta xD

      Poista
  3. Ihana postaus! Tykkään sun kirjotustyylistä :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! Mulla on aivan samat fiilikset aina kirjottaessa, oon perhanan ylpee mun tuotoksista, mut meen tosi vaikeeks jos joku muu kommentoi niitä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä mikä siinä on vaik kuinka ylpee tekstistä olis nii heti jonkun alottaessa puhumaan siitä nolostun. Kehut ovat aina kivoja, mut en haluu kuulla niitä kuitenkaan liikaa

      Poista
  5. Tosi hauska postausidea kyllä! :) Mä niin voin samaistua tuohon ohuen takin laittamiseen :D Valitan aina illan lopussa, että oon ihan jäätymispisteessä :D Miten sitä ei voi ottaa opikseen aikasemmista kerroista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon et se johtuu siitä et tahtoo näyttää hyvältä. Mut sit taas en tiedä miksei vois näyttää hyvältä ku on lämpimissä vaatteissa.

      Poista
  6. Hauska postaus, tästä tuli hymy huulille! :D ja hei ihana tatska sulla kädessä, miten mä huomasin sen vasta nyt...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :D Oi kiitos! Se onkin vähän tollasessa hassussa paikassa ettei sitä huomaa ellen oo topissa tai t-paidassa ja tahdon näyttää sen :DD

      Poista
  7. Jee kivaa et teit tän! :D Toi suklaan pyytäminen kuulostaa erittäin tutulta! Pienenä kirjotin aina äitin ostoslistaan "Sannille suklaata" ja lopulta siitä tuli enemmänkin vitsi, enkä sit enää saanutkaan sitä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tästä ideasta niin paljon etten voinu vastustaa xD Oi ku söpöä, harmi että tuli vitsi, sillä suklaahan ei ole koskaan sitä :D

      Poista
  8. Hahah, ihan huikea postaus! :D Munkin on varmaan pakko tehdä tällainen joku kerta. Samaistun tohon suklaajuttuun, vaatehommaan, kuvajuttuun (puhelimen muisti täynnä koska miljoona kuvaa) ja tohon artistihommaan sillä erotuksella, että mulla kyseessä on kirjailijan ja käsikirjoittajan urat. Siitä tulikin mieleeni, että mulla on niin päin, että perfektionistina vähättelen aina kirjoituksiani ja sitten kun saan kehuja niin menen ihan hämilleni. :D

    Tosi kiva blogi, sait uuden lukijan. :)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset