HUHTIKUUN SUOSIKIT

Viime suosikit postaus oli helmikulta. Maaliskuun aikana niitä ei kertynyt niin paljoa että postauksen olisi voinut tehdä, mutta huhtikuun aikana niitä nyt tuli aika mukava määrä.

TUOTTEET

 photo suosikit1_zpsaf0ixo8a.jpg

H&M valkoiset lenkkarit - Nää tuli ostettua huhtikuun alussa kun odottelin keskustassa kavereita. Oltiin lähdössä juhlimaan silloin kaverin 20 -vuotis synttäreitä. Katselin jalassani olevia kenkiä, joiden ulkonäöstä en oikein pitänyt ja päädyin sitten Forumin H&M kauppaan kenkiä katselemaan. Nämä kaunokaiset lähtivät sitten mukaan ja niitä onkin tullu käytettyä joka päivä huhtikuun aikana. Yleensä tällaiset lyhytvartiset lenkkarit eivät sovi mun silmään. Näyttää ihanalta hyllyssä, mutta kauhealta mun jalassa. Nämä kuitenkin jostain syystä sopivat juuri täydellisesti. En voinut myöskään olla ihastumatta tuohon hopeaan yksityiskohtaan lenkkarien kantapäissä.

 photo suosikit2_zpswkoibjea.jpg

Cien Volume Mascara - Oon käyttäny samaa ripsiväriä - siis merkkiä - jo viitisen vuotta ja menin sanomaan äidille että tahtoisin kokeilla jotain uutta. Hän sitten tokaisi että kun käy Lidlissä niin ostaa mulle sieltä. Hiukan kasvojani väännellen suostuin. Ripsiväri Lidlistä? Ei oikein kuulosta hyvä laatuiselta. Seuraavalla kerralla kun näin äidin hän tyrkkäsi tämän tuotteen käteeni. Ulkomuoto miellytti silmääni sillä se ei näytä huonolta, mutta miten se toimisi? Kokeilin sitä sitten seuraavan kerran meikatessa ja yllätyin! Levittyy ripsiin hyvin ja antaa pituutta sekä sopivasti näkyvyyttä. Kesti myös koko päivän. Suosittelen oikeasti seuraavalla Lidli reisulla ostamaan tämän ja kokeilemaan. Ei siinä menetä kuin 4€.

SARJAT

 photo suosikki1_zps7igjibmg.jpg

Jane The Virgin - Sarja jota monet ovat hehkuttaneet blogissaan, mutta usein oon sivuuttanut heidän sanansa eli en oo lukenu oikeastaan mitä sanottavaa on ollu tästä. Jonkin aikaa oon ottanu sarja ehdotuksia vain murulta, sillä hän on osannut ehdottaa juuri oikeita sarjoja sekä elokuvia mulle. Päätin kuitenkin kokeilla iskeekö tämä ja sehän iski. En odottanut että sarja olisi ollut saippuaoopperaa muistuttava komedia. Tykästyin hahmoihin ja varsinkin siihen miten Jane on niin rehellinen.

 photo apt_zpsj8i33fuo.jpg

Don't Trust The B in Apartment 23 - Kun sain Jane The Virgin sarjan katsottua loppuun aloin etsimään uutta saman tyyppistä sarjaa katsottavaksi ja törmäsin tähän. Kiinnostuin tästä ihan nimen vuoksi. Milloin muka näkee sanan bitch jonkun sarjan nimessä? Okay, se ei nyt oikeasti siinä ole, mutta kyllä kaikki sen tietävät. Muutenkin hauskaa oli sana apartment 23, sillä oman asuntoni numero on sama.

Päähenkilö June on aikalailla samanlainen mitä olin itse ennen kuin täytin 18. En kuitenkaan jatkanut sarjan katsomista sen vuoksi, vaan itse asunnon 23 ämmän vuoksi eli Chloen. Hän on todella itsekäs, varmaan itsekäin hahmo kenet oon koskaan tavannu, mutta hänestä löytyy myös hauska ja herkkäkin puoli. On mysö kiva nähdä miten kaksi niinkin erilaista ihmista kuin June ja Chloe tulevat hyvin toimeen sekä miten oikeasti vastakohdat löytävät aina toisensa eikä silloin tahdo luopua siitä mitä täysin erilainen ihminen tuo elämään.

 photo 13_zpsuij5enbh.jpg

13 Reasons Why - Askissa mulle esitettiin kysymys että oonko tätä sarjaa kattonu. Vastasin kieltävästi. En ollu kyseisestä sarjasta kuullu enkä sen kysymyksen jälkeen edes harkinnu et nyt katson sen. Jos joku sarja on askissa mainitsemisen arvoinen niin silloin se on huono. Niin oon melkeinpä aina ajatellu. Sitten veljeni esitti saman kysymyksen. Kun vastasin kieltävästi hän suositteli katsomaan sitä. "Loppu räjäyttää sun pään", hän sanoi.

Pidin tässä sarjassa runollisuudesta, joka Hannahille oli luotu. Hänen herkyydestään ja synkkyydestä sekä tavasta jolla hän puhui. Sarjaan jäin koukkuun juonen takia, mutta myös halun saada tietää mitä Clay oli tehnyt. Miksi hän oli osasyynä Hannahin itsemurhaan.

Kiusaaminen on sellainen asia jota kukaan ei joko tiedosta tai sitten sulkee vain silmänsä jottei tietäisi. Tämä sarja näytti sen hyvin. En edes tiennyt että sarja perustuu kirjaan ennen kuin katsoin myös "behinde the scenes" jakson, jossa kirja mainittiin. Itsessään sarja oli välillä rankkaa tavaraa ja odotan kyllä millaista tekstiä kirjassa sitten on. Kirjat ovat kuitenkin aina yksityiskohtaisempia. Tämä on mun mielestä sellainen sarja joka pitäisi näyttää jokaiselle. Voit olla kiusaaja ilman että itse tiedostat sitä ja kääntää selkäsi apua tarvitsevalle. 


PELIT

 photo suosikki2_zpsnqetilpp.jpg

Rise of The Tomb Rider - Koko pienen elämäni mun elämässä on ollut ihminen joka rakastaa pelaamista. Se henkilö on mun pikkubroidi ja nyt mun elämässä on toinen pelejä rakastava ihminen. Muru. En itse oo kauhea pelaaja, mut kyllä sitä joskus on kiva päästä pelin maailmaan. Eniten muhun nappaa roolipelin tyyppiset pelit. Sellaset joissa on tarina ja pitää tehdä tehtäviä. Tomb Rideria oon aikasemminkin kokeillu, mut tähän uusimpaan rakastuin! Hyvä tarina sekä grafiikka. Edellinen jota kokeilin oli 2013 vuonna julkaistu. Siihen verrattuna tässä oli mietitty paremmin ääninäyttelijöiden työtä ja hahmojen liittymistä toisiinsa. Ei ollut niin sekava ja tuossa 2013 julkaistussa Tomb Riderissa Lara kuulosti luonteestaan huolimatta todella heikolta. Miksi? Koko ajan valitti jos sattui tai hengästyi.


SOVELLUKSET

 photo collage_zpsjmwtplrp.jpg

Mokkulan ollessa kyläilemässä aloin käymään paljon ulkona. Ulkona käymiseen saattoi myös auttaa ihana sää. Kuitenkin murun innoittamana aktivoin mun puhelimessa olevan sovelluksen Terveys ja aloin sen avulla pitämään lukua paljon askelia mulla päivän aikana tulee. Joskus tuli hyviä lukuja kuten tuossa kuvassa ja toisinaan taas askelia oli vain 24, mutta vain koska unohdin välillä puhelimen kotiin. Se onkin tässä ainoa juttu. Oon ladannut jo valmiiksi tuon SportsTracker sovelluksen jota joskus aikaisemmin oon käyttäny, sillä tahdon alottaa juoksemisen.


MUSIIKKI




Minkälaisia suosikkeja teillä on huhtikuulta?


Mitä muuten pidät blogin uudesta ulkoasusta? Jo jonkin aikaa oon katellu näitä maksullisia ulkoasuja ja päätin viime viikon aikana et tässä kuussa päivittäisin tätä hiukan ostetun avulla. Oon aina muokannu blogini ulkoasun mieluiseksi blogikoodeja blogin neuvojen avulla. Nyt halusin sellaisen ulkoasun, jota en oo pystyny omin neuvoin muokkaamaan. Ihanaa tässä ostetussa pohjassa on se kun sitä voi silti muokata oman näköiseksi. Ihan niin kuin näitä bloggerissa valmiina olevia ulkoasujakin.


xoxo
Paula

11 kommenttia:

  1. Siis mulla on ihan samanlaiset kengät! Ostin myös h&m :ltä ja tykästyin näihin.. olin siis ettinyt juuri tän tyylisiä kenkiä ja toi harmaa kimallejuttu oli vain plussaa. Nää on tosi mukavat jalassa. <3 Tykkään myös paljon tosta Saaran Superpowers kappaleesta. :)

    Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite taisin just ostaa ne noiden hopeiden kantapäiden takia :D Ja on juu tosi mukavat jalassa! Yllätyin positiivisesti

      Poista
  2. Kiva postaus!! Ja ihana tää ulkoasu <3 kiinnostais tietää mistä ostit ja paljonko makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!
      Etsy nimiseltä sivustolta ostin ja nämä olivat vielä alennuksessa :D

      Poista
  3. Jane the virgin on ollut munkin lemppari! Täällä kärsimättömästi oottelen millon tulis 3. kausi Netflixiin! :D Ja toi banneri on rakkautta! Aivan ihana ulkoasu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odottelen kauheen jännittyneesti täällä et millon se oikein tulee :D Jäi niin jännään paikkaan!
      Kiitos :3 Mietin et halusin kesäks vähän vihreenpää banneria tai ainaki hiukan kesäsempää

      Poista
  4. Ihana tää uusi ulkoasu, tykkään kyllä kovasti! Cienin tuotteet kiinnostaa kyllä kovasti, täällä ei vain ole LIdliä mistä hankkia sen tuotteita :D Jospa joskus olisi käyntiä niin pääsisi testaamaan! 13 reasons why kiinnostaa kans paljon niin kirjana kuin sarjana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :D
      Muaki vähä harmittaa ettei Lidliä oo lähellä, sillä se on oikeesti hyvä kauppa ja aika moni tuotteista on parempia ku mitä odottais. Äidillä on kuitenkin se 10 minuutin matka sinne. Pyörällä jos siis kulkee

      Poista
  5. Sun uusi ulkoasu on ihana, sopivan keveä ja keväinen :) Saaran Superpowers on kans ollut mun suosikeissa, varsinkin uusi akustinen versio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, sillä siihe hiukan pyrinkin :D Sitä en oo vielä ite ehtiny kuuntelemaan. Täytyypäs siis käydä soittamassa se!

      Poista
  6. Aivan ihania suosikkeja ja nuo tennarit on niin söpöt!! <3

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset