MY APRIL VIA SNAP AND INSTA

 photo huhti1_zps7yezrphe.jpg

1. Kuukausi alkoi kokeita tehden. Englannin puhekurssi ja valokuvauskurssi. Molemmista kursseista tuli numero 9 todistukseen!  2. Huhtikuun ekalla viikolla pikkubroidi ja Mochina tulivat kylään.  3. Sain myös vihdoin vaihdettua venytykset. Aloin kyllästymään niihin spiraaleihin.

 photo huhti2_zpsddociu4w.jpg

4. Tältä se mun keittiö näytt kun broidin piti raahata konekin mukanaan.  5. Muru voitti jostain tällasen paulalehmä avaimenperän. Harkitsin oikeesti et vaihtaisin someni sille nimimerkille.  6. Alkukuussa oli hyvän ystäväni 20v synttärit ja käytiin niitä juhlistamassa.

 photo huhti3_zpsawnz3jxv.jpg

7. Synttärijuhlistuksen jälkeen tulin kipeäksi, mut eipä haitannu katsoa netflixiä mokkula jalkoja lämmittämässä.  8. Kävin kavereiden kanssa kahvilla Stockmannin yläkerrassa olevassa Fazer Cafeessa ja ihastuin valkosuklaa moccaan!  9. Muru lähti käymään Hyvinkäällä kavereidensa luona joten mä yrittelin sitten jatkaa tarinan rustaamista.

 photo huhti4_zpsnpghrfqs.jpg

10. Vaikka lämpöä ei ollutkaan paljoa niin silti ihanasti paisto aurinko melkeinpä koko ajan.  11. Kävin äidin luona ja otin mukaani muutaman lehden. Kuka teistä luki W.I.T.C.H. -sarjakuvia pienenä? Itse olin ihan hulluna näihin.  12. Kaverin kanssa tuli käytyä Tuomikirkossa. Hassua vaikka Helsingissä asunu melkein 20 -vuotta nii silti tuollakin tullu käytyy sisällä vaa kaks kertaa ja muutenkin ihastelemassa vain viidesti.

 photo huhti5_zps4mqgrtzm.jpg

13. Toiset synttärit ja samalla tyttöporukalla oltiin niitä juhlistamassa. Käytiin Helsinki Shot Bar nimisessä paikassa ja sitten suunnattiin Amarilloon. Kaikille täysi-ikäisille Helsingissä asuville ja siellä vieraileville, jos tahdotte käydä jossakin muutamalla niin suosittelen Shottibaaria.

 photo huhti6_zpsm5cteugu.jpg

14. Äidin luona tuli käytyä hakemassa muutama hänelle turha tavara. Äiti ja pikkubroidi ovat muuttamassa, joten käytiin myös murun kanssa auttamassa hiukan pakkaamisessa.  15. Saatiin äidiltä digiboxi ja nyt meidän telkkari toimii. Mun mielestä on kiva kun telkkari on päällä. Tuo vähän elämää taloon.  16. Pistin Vero Modalle työhakemuksin kun heillä etsittiin pk -seudulle työntekijöitä. Nyt ootetaan jännityneenä tuleeko sieltä haastattelupyyntöä.

 photo huhti_zps2mq11p7o.jpg

17. Vappu lähestyi ja mun rupesi tekemään mieli munkkeja. Ekat munkit tuliki sit tehtyä tossa lauantaina ja niistä tuli parempia ku odotin.  18. Lauantaina oli sitten pakko sataa sitä perkeleen lunta. Joulu tuli vapun sijasta.  19. Vikana päivänä eli eilen kävin viemässä Mochinan takaisin äidin luokse, kun muutto oli ohitse. Ihanan kiltisti mokkula istu bussissa mun vieressä. Koiran viennin jälkeen käväisin kirkolla jossa olin ollut isosena ja sitten vapun vietinkin murun kanssa kotosalla.

Mites sun huhtikuu sisälsi?
Ja hauskaa vappua teille jokaiselle!

xoxo
Paula


Seuraa Youtubessaomani sekä blogin Instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) ja Snapchatissä (paulukkaaa)

10 kommenttia:

  1. Oi nuo pinkit venytyskorut on aivan ihanat! *.* Itekki luin aina pienenä Witchiä, se oli ihan paras sarjis! Myös telkkarista tuli katottua sitä silloin tällöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Hypin ilosta ku sain ne korviin kun pari ekaa yritystä oli menny pieleen xD Mäkin katoin sitä sarjaa, mut enemmän oon kuitenki aina tykänny noista sarjakuvista :)

      Poista
  2. Apua, ihastuin sun blogiin ihan täysin näin ensivisiitillä! Tää ulkoasu on ihanan raikas ja erilainen, mutta silti moderni ja yksinkertainen. Ainakin tän postauksen perusteella kirjoitat niin kivasti, että pakko kyllä selailla vanhempiakin postauksia. Pakko vielä sanoo, että oot ihan älyttömän nätskä ja kuvauksellisen näköinen, näin ton sivupalkkikuvan perusteella :D

    Written by Neea

    VastaaPoista
  3. Oon lukenu kans witchiä ja muistan pelanneeni jotain semmoista peliä tietokoneella :-D Tsemppiä tohon työjuttuun ja toivottavasti sieltä tulisi haastattelupyyntö sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin taisin pelailla jotain pelejä niiden nettisivuilta. Mua harmittaa että suomessa niiden lehtien julkasu lopetettiin. Sitähän julkastaan viel Italiassa josta se tarina on alunperinki.
      Oi kiitos :)

      Poista
  4. Noi W.I.T.C.H.-lehdet oli ihan parhaita! Harmi, että mulla ei taida olla enää yhtäkään lehteä tallella :/

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Muistan nää Witch -lehdet. Tuskin olen kuitenkaan lukenut niitä, koska olin silloin enemmän Barbie- ja Prinsessalehtien ystävä. :D mutta toi takatalvi sai munkin karvat pystyyn, onneksi ne viimeisetkin lumet suli viimeistään vappuna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin taisin iteki lukea prinsessalehtiä, mut se tais muistaakseni omalla kohalla olla tarha aikoina. Toi lumen tulo oli kyl aivan hirveetä, mut onneks nyt taivas on pilvetön ja aurinko lämmittää mukavasti :D

      Poista
  6. Kivoja kuvia & näitä koostepostauksia on aina yhtä kiva lukea. :)
    Oi noi munkit näyttää hyvältä! Ja mäkin muistan noin witch-lehdet. :D

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset