SYYSKUUN SUOSIKIT

En osannut päättää että tekisinkö tämän postauksen videona vai perus kuvilla ja tekstillä, mutta onneksi te olitte apuna! Äänestyksen voittajan näette nyt sitten tässä. 
Olen oikeastaan itse yllättynyt että nyt kolmesta kuukaudesta on tullut suosikit postaus. Yleensä näin hyvää määrää ei kerry suosikkeja tai sitten mietin tätä postausta niin paljon että pakostikin tulee niitä suosikkeja eteen. Mutta pikemmittä puheitta niiden syyskuussa tulleiden suosikkien pariin!


SISUSTUS ELEMENTIT

suosikit1

Kauristaulu // Niin kauan kun tämä kolmiotekniikalla tehty kauris on ollut muodissa olen ollut ihastunut siihen. Ei siis ole oikeastaan kovinkaan suuri ihme että tämä taulu on tämän kuun suosikeissa mukana. 

Valoketju // Mikään ei ole parempi sisustukseen päivin lyhentyessä kuin valoketju. Tämäkään ei ole suuri yllätys että nämä valot löysivät paikkansa suosikeista. Olenhan haaveillut näistä jo todella pitkään.

Televisio // Tori.fi on oikeasti oikea kultakaivos. Elettiin Rillen kanssa kaksi kuukautta ilman televisiota kunnes päätettiin että nyt kyllä ostetaan tänne, kun koko asunto näyttää niin tyhjältä! Tuo valkoinen televisio on kyllä aivan ihana.

suosikki5

Nifler // Viime suosikeissa taisin mainita näistä pop ukoista ja syyskuussa kävin sitten tämän söpöläisen ostamassa gameshopista. Olen todella heikko tällaisille suloisuuksille. Jokainen vieras on saanut osakseen sen kun olen kysynyt: "Eikös tämä olekin söpö?
Nifnif - lempinimeni tälle söpöläiselle - on vain nyt ensimmäinen hahmoni tästä sadan ja tuhannen keräilykohteen joukosta. Kyllä tämä vielä kasvaa.

KAUNEUS

suosikki6

Uusi tukka // Tiistaina - 26.9. - koulussa kakkos vuosikurssilaiset tulivat aamulla meidän luokkaan ja sanoivat tarvitsevansa muutaman asiakkaan penkkiinsä. Itse olin yksi vapaa ehtoisista tuona päivänä. Istuin melkeinpä kuusi tuntia kahden tytön käsittelyssä kun he pesivät sinistä väriä pois ja värjäsivät hiuksiani. Pidän tästä hiukan syksyisemmästä lookista, mutta toisaalta taas hiukan harmittaa sillä tahtoisin olla kunnolla vaaleaverikkö. Näille tytöille menen kuitenkin varmasti uudestaan värjäykseen, sillä hyvin he saivat sen sinisen pois ja värjättyä hiukseni tasaiseksi.

suosikki2

Urban Decay Naked Heat // Jauhanut jo tästä muutaman kerran, mutta olen ihan rakastunut tähän. En ole koskaan omistanut mitään UD:n tuotteita, sillä kukkaro ei kauhesti tykkää, kun nämä ovat niin kalliita. Oli siis enemmän kuin ihana yllätys kun voitin tämän blogiarvonnassa. Voiko oikeasti löytää syksyisempiä sävyjä?

IHONHOITO

suosikki3

The Body Shop Hemp for ultra dry hands // Mulla ei ihan super super kuivat kädet ole, mutta tätä on tullu paljon käytettyä, sillä koulussa kädet kärsivät. Kuitenkin paljon ollaan tekemisissä veden kanssa. Rille osti tämän mulle kuun alussa ja hyvä valinta oli! Vaikka hän ehkä osti tämän enemmänkin mulle vitsinä, sillä tämä on tehty hampun siementen öljystä. Takana ei tosin lue mikä hamppu on kyseessä. Sitähän on montaa eri sukua.
Tämä on kuitenkin todella hyvä. Tuoksahtaa todella paljon hampulta, mutta tekee kädet heti pehmeiksi ja imeytyy aika nopeasti.

VAATTEET

suosikki4

Hattu // Kun olin tehnyt raaka version "toivelista syksylle" postauksesta niin aloin enemmän himoitsemaan tällaista hattua. Lähdin sitten metsästämään tällaista ja löysinkin sitten H&M:n hyllyltä tämän kaunokaisen. Tätä on tullut muutamaan otteeseen pidettyä ja varmasti tulee näkymään enemmänkin tämän syksyn pukeutumisessani.

MUSIIKKI







SARJAT

murder

How To Get Away With Murder // Menestyvä puolustusasianajaja Annalise Keating vetää Middletonin yliopistossa rikosoikeuden perusteiden kurssia. Annalisen lisäkseen sarjassa seurataan viiden hänen valitsemansa oppilaan kehitystä lain opiskelussa. Kun yliopistokampukselta löytyy kanonneen opiskelijatytön ruumis Annalise pelkää hänen aviomiehensä olevan syy pää tytön kuolemaan. // Todella kauan olin sitä mieltä etten tahdo tätä sarjaa katsoa, mutta tylsyyden kourissa päätin että kyllä mä nyt kurkkaan että minkälainen tämä sarja on. Tietysti jäin sitten koukkuun, mutta tämä sarja on ihan erilainen kuin olin olettanut. Tiesin että murha liittyisi - koska sarjan nimi tietysti - mutta en ollut edes harkinnut että tällä tavalla.
Kaikki näyttelevät hyvin ja sarjasta löytyy hyviä, samaistuttavia hahmoja, mutta löytyy kyllä niitä todella ärsyttäviäkin. Itse en henkilökohtaisesti Michaelasta. Yksi syy; jos jätkä on kerran ollut toisen jätkän kanssa se ei tarkoita että hän olisi 100% homo tämän yhden kerran jälkeen, joka on vielä tapahtunut kauan sitten.

bob

Bob's Burgers // Animaatiosarjassa seurataan Belcher nimistä perhettä - johon kuuluu vanhemmat Bob ja Linda sekä lapset Tina, Gene sekä Louise - joka omistaa hampurilaisravintolan. // Mitään yksittäistä jounta sarjalla ei ole sillä se on kuin Simpsonit tai Family Guy. Olen pari kertaa katsonut tämän sarjan jo kokonaan läpi, mutta silti jaksan sen katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Näin vanhemmiten olen alkanut pitämään tällaisista aikuisille suunnatuista animaatioista.
Sarjassa on hauskat hahmot ja oma lempparini on Louise ja kyllä yksi syy on hänen pinkit pupun korvansa. Toisena on hänen luonteensa.
Tämä on muuten sitten sellainen sarja joka löytyy sitten Viaplaystä.

ELOKUVAT

vaiana

Viana // Elokuva joka on tullut aikaa sitten, mutta vasta nyt katsoin kun Viaplay tuli hankittua. Siellä tämä elokuva oli vuokralla ja oli vain pakko katsoa. Disney elokuvat on sellaiset jotka täytyy aina nähdä oli se kuinka lapsille tarkoitettu.
Pidin elokuvasta. Yksi kohta oli sellainen jonka osasin arvata, mutta muuten nautin tämän katsomisesta. Jokainen laulukohtaus oli aivan ihana. Katsoin tämän itse englannin kielellä ja ääninäyttelijät tekivät kyllä hyvää työtä. Näitä uudempia disney elokuvia en tule katsomaan suomeksi, sillä nautin nykyään enemmän siitä alkuperäisestä kielestä.

pirates

Pirates of the Caribbean 5 // Olen edelleen hyvin hämilläni tuosta nimestä. Kumpi se on? Dead men tell no tales vai Salazar's revenge? Sillä Viaplayssa se oli tuo jälkimmäinen. Tämäkin tuli hiukan myöhään katsottua, mutta tulipahan kuitenkin. Tämä koko elokuvasarja on sellainen jota rakastan, joten tietysti tämä oli pakko nähdä. Tavallaan itse toivon että tämä jäisi tähän, mutta olisi kiva saada kunnon loppu Jack:n tarinalle. Tämä elokuva kun tuntui keskittyvän paljon enemmän Will:n ja Elizabeth:n poikaan.
Elokuva oli hyvä, mutta helposti arvattava juoni. Tuntui hiukan ettei tässä kauheasti panostettu siihen kuten aikaisemmissa elokuvissa. Ehkä he alkavat kyllästyä tähän?

xoxo
Paula

P.S. Ajattelin muokata hiukan syksyisemmän ulkoasun blogille, kun oma kiinnostukseni eri vuodenaikoihin sopivaan tyyliin on herännyt hurjasti. Mitä siis pidätte?

14 kommenttia:

  1. Vaiana <3 itse olen kanssa kyseisen elokuvan katsonut ja odotinkin sitä kuin kuuta nousevaa, kun eräs sanoittajista & laulajista tästä alkoi omissa sosiaalissa medioissaan mainita.

    http://jennnisusanna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ah tuo kauristaulu on niin nätti! Nää kaikki suosikit oli kyllä tosi kivoja♡ Tuo Vestan Kevät on tosi hyvä!

    VastaaPoista
  3. Ihania suosikkeja! Itekkin pitäs kattoa tuo uusin pirates of the caribbean kyllä ja pian! Ja hei, ihania uudistuksia sun ulkoasussa, tuo banneri ja sun uusi pikkukuva, rakastuin! ♥

    VastaaPoista
  4. Valonauhat on ihania ♥ Mullakin on yksi seinää koristamassa, ja etenkin iltaisin on kiva kääntää kirkas kattovalo pois ja tunnelmoida sen valonauhan loisteessa.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valonauhat on kyl sellanen juttu jotka kuuluu syksyyn sekä talveen. Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Näihin pimeisiin iltoihin on ihana tuoda valoa noilla valoketjuilla :D Pitää vielä ostaa yhet valot tuonne partsille sitten talveksi

      Poista
  5. Ihania suosikkeja! <3 Tuo luomiväripaletti etenkin on vaan niin kaunis :) Myös tuo hattu on kiva!

    VastaaPoista
  6. Oi, mäkin oon kuunnellut Vestaa koko syyskuun! Sen melankoliset biisit sopii jotenkin tosi hyvin syksyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii! Vestan biisei on ihana fiilistellä koulumatkoilla :D

      Poista
  7. Oo vestan biisit best <3 Tosi mielenkiintonen postaus! Näitä on kiva lueskella (:

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset