LINKKAA BLOGISI

talvi1

Näitä postauksia näkee aina silloin kun muut bloggaajat etsivät uutta luettavaa eikä tämäkään kerta ole poikkeus. Tosin lukemisen lisäksi etsin nyt myös blogeja joista saisin inspiraatiota omaan elämääni. Sitä bloggaaminen mulle osittain on. Tämä ei ole nyt sellainen postaus jossa kerron omaa näkemystäni bloggaamisesta, vaan tämän postauksen kommentteihin olisi upeaa saada linkkejä teidän blogeihinne.

Jos pidät siis yllä blogia linkaa se ihmeessä pienen tai suuremmankin esittelyn kera kommentteihin. Tähän postaukseen saa milloin vain tulla linkkaamaan bloginsa, mutta ne jotka ovat linkanneet 7.3. mennessä ovat niitä joiden joukosta valitsen 5 parasta ja esittelen ne täällä blogissani. Kun linkkaat blogisi annat myös minulle samalla luvan käyttää blogisi banneria ja kuvia tuossa esittely postauksessa.

             Siitä vain linkkailemaan.

xoxo
Paula

39 kommenttia

 1. Mun blogi löytyy osoitteesta ainokaisar.blogspot.fi :) Se on nuoren naisen kirjoittama lifestyleblogi. Sieltä löydät juttuja niin muodista, kauneudesta kuin mun omastakin elämästä kaikennäköistä.

  VastaaPoista
 2. Olen Amsterdamissa asuva 20-vuotias muslimityttö. Kirjoittelen pääosin muodista, mutta mukaan mahtuu myös lifestylea ja matkustelua.

  https://fashionbyina.blogspot.nl

  VastaaPoista
 3. https://rakkaudellama.blogspot.fi/

  Aloitin blogin kirjoittamisen täysin puhtaalta pöydältä ja uudella twistillä kirjoitustyylin suhteen. Kokonaisuudessaan sanoisin rakkaudella mä -blogin olevan sekainen romukoppa, johon mahtuu kaikenlaista pohdintaa kuitenkin suht. luonnollisesti ja todenmukaisesti positiivisella fiiliksellä.

  VastaaPoista
 4. http://www.lalalilja.fi

  Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, neilikoita ja kirjoja.

  VastaaPoista
 5. Mun blogi löytyy sivulta mylifebyjanita.blogspot.fi . Kohta 22 vuotta täyttävä nuori äiti kirjoittelee Kuopiosta päin mietteitään ja elämässä tapahtuvista asioista. Rehellisesti, mutta myös tarkoituksena saada lukijalle hyvä mieli. Aiheet ovat laidasta laitaan, joten myös itsekkin saa välillä yllättyä, mistä kaikesta sitä kirjoittaakaan :)

  VastaaPoista
 6. Tuntuu aina vähän hölmöltä linkkailla kun mun blogin kuitenkin tiiät, mut laitetaan silti! Pancake Palace, tuttavallisemmin Pannariblogi on 20v suomen kielen yliopisto-opiskelijan blogi kaikesta ihanasta ja mietityttävästä, matkustelusta, meikeistä, iltapäiväauringosta ja ihan tavallisista päivistä.

  pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Mun Tea and Vanity-blogi löytyy osoitteesta elisabet-teaandvanity.blogspot.fi. Blogi on laajan rajauksen lifestyleblogi, jossa on juttua mm. DIY-projekteista, leipomisesta, kosmetiikasta, sisustuksesta ja tietenkin hyvästä teestä. Postailen vähintään kerran viikossa ja tavoitteena on inspiroida ja ilahduttaa :)

  VastaaPoista
 8. Yläastelaisen tytön lifestyle blogi. Postauksia pyrin julkaisemaan ainakin kerran viikossa.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. http://tonninvahinko.blogspot.fi/

  haaveilen dinosaurustenkouluttajan urasta

  VastaaPoista
 10. http://revontulipalo.blogspot.fi

  Tiiätkin mun blogin jo, mut linkataan nyt silti :D Revontulipalo on siis hyvän mielen lifestyleblogi maustettuna ruoalla, matkustelulla ja elämän pienilläsuurilla iloilla.

  VastaaPoista
 11. http://taruanuelina.blogspot.fi/

  Taidat lukee mun blogia jo, mutta linkkaillaan nyt silti :) Mun lifestyle-blogi koostuu kosmetiikasta, kodista, asukuvista ja tavallisesta arjesta, ja jokaista asiaa yhdistää positiivinen asenne! :) Mun blogissa ei valiteta turhasta, vaan se on mun happy place! :)

  VastaaPoista
 12. 24-vuotias Helsinkiläinen stylisti, bloggaan muodista ja kauneudesta lifestyleä unohtamatta. Paheeni on arjen keskellä unelmointi, kenkä kaupat sekä liiallinen herkuttelu.

  http://ladyymode.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. ajatustenkupla.wordpress.com

  Mulla on aika vasta alotettu blogi. Tarkotus oli kirjoittaa kaikesta mahollisesta, mutta koska oon kosmetiikkahörhö, kirjotan siitä paljo. :D

  VastaaPoista
 14. https://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen blogi, josta löytyy aiheita laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 15. https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

  21 vuotias elämää, poikaystävää, hyvää ruokaa ja vaatteita rakastava bloggaaja Kuopion suunnalta. Liiketalouden opiskelija ja toivottavasti tuleva yrittäjä, joka elää symbioosissa viinin kanssa ja on urheilullinen kaikkina muina vuoden aikoina, paitsi kesällä. Postailen lähinnä elämän pienistä ja isoista, ihanista, kamalista ja tappavan tylsistä asioista, asioista jotka inspiroi ja herättää tunteita ja fiiliksistä sieltä täältä.

  VastaaPoista
 16. http://veronicakiani.com

  26v matkaopas/valokuvaaja

  Aloitin tammikuussa pitämään blogia ja kirjoitan matkaoppaan työstä. Se herättää paljon mielenkiintoa, vaikka ei itse oppaan urasta olekaan kiinnostunut joten päätin avata sitä elämäntyyliä blogin muodossa! :)

  Blogissa tulossa myös arvontoja ja matkusteluun liittyen artikkeleja säästämisestä ym.

  Nyt juuri olen Las Vegasissa kuukauden joten sen verran taukoa blogista, mutta palaan kirjoittelemaan heti maaliskuun puolivälissä! :)

  Veronica

  VastaaPoista
 17. https://valoloytyy.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyle & mielenterveys aiheinen blogi. Joukosta löytyy myös valokuvailuja ja reseptejä :)

  VastaaPoista
 18. https://katvonyvon.blogspot.com/
  25-vuotiaan naisen blogi äitiydestä, arjesta, resepteistä ja vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Eli pääosin Lifestylea, joskus pohtiviakin tekstejä. Ikuinen laihduttaja ja opiskelija.

  VastaaPoista
 19. https://lauralta.blogspot.fi/

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-tyyppinen blogi, jonne kirjoittelen kaikkea omaan elämään liittyvää! :)

  VastaaPoista
 20. suvimyllymaki.com

  Ruudun takaa löytyy 21-vuotias opiskelija, joka tykkää aamuista, kahvista, Pariisista ja kissavideoista.

  Tyyli ja pukeutuminen ovat lähellä sydäntäni, ja näiden aiheiden lisäksi pohdiskelen blogissani myös syvällisempiä juttuja ja pyrin kirjoittamaan asioista mahdollisimman avoimesti. Blogissani inspiroidutaan, tavoitellaan unelmia ja jaetaan vinkkejä.

  Tervetuloa seurailemaan <3

  VastaaPoista
 21. https://reetttaeveliina.blogspot.com/

  Blogin takana kirjoittelee 19-vuotias, juuri omaan kotiin muuttanut tuore lähihoitaja. Sisältö on lifestyle ja valokuvaus painotteista :-)

  VastaaPoista
 22. https://auringonlaskunoranssi.blogspot.fi/

  blogini tyyliä kuvailisin sellaiseksi lifestylehömpäksi, sieltä löytyy pre-ib vuotta käyvän tytön arjen pieniä iloja, proosaa ja runoja, ajatuksia elämästä ja pilvenhattaroita tulevaisuudesta

  VastaaPoista
 23. Ruudun toisella puolella kirjoittelee 19-vuotias lastenohjaajaksi opiskeleva nuori nainen :) Mun blogista löytyy postauksia laidasta laitaan, mutta itse luokittelisin blogini kuitenkin lifestyle blogiksi.

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi / Elämää Hevostytön Kengissä

  Hevosia, pupuja, lifestyleä ja valokuvia -sitä on elämä hevostytön kengissä!

  VastaaPoista
 25. www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  24 vuotiaan arjentallaajan lifestyle blogi. Ei nyt välttämättä mikään kiiltokuvajuttu niinkuin joillain on niin hienoja ja upeita semmosia. Ja suosittuja. Kirjoitan pääasiassa kosmetiikkaan liittyvistä asioista, mutta kuntosalilla käynnin aloitus voisi myös näkyä blogin puolella, jos siitä nyt tulee mitään! Ehdottomasti kannattaa kurkistaa, mutta ehkä inspiraatiota voi olla vaikea hakea. Ellet hqlua värjätä hiuksia :D

  VastaaPoista
 26. illicit-hiraeth.blogspot.fi

  Valokuvausta, lifestylea, otsikkoihin sujautettuja biisivinkkejä ja toisinaan jopa ihan runollisia tekstejä elämän iloista, suruista ja vitutuksista. Haaveita mustista farkuista, nahkatakeista ja uusista huulipunista.

  VastaaPoista
 27. https://2avlt5.blogspot.com.ee


  Olen 22-vuotias kolmannen vuoden lääketieteen opiskelija Tartosta. Harrastan valokuvausta ja blogi onkin täydellinen paikka jakaa valokuvia. Lisäksi nautin kirjoittamisesta ja tällä hetkellä kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi, kaikesta aina luonnonkosmetiikasta pään sisällä pyöriviin ajatuksiin. Valokuvauksen lisäksi rakastan tummaa suklaata, aikaisia aamuja, keväistä auringonpaistetta ja koiria. Koirat on best.

  VastaaPoista
 28. http://piiakristiina.blogspot.fi/

  20-vuotiaan naisen lifestyle-blogi muodin ja kauneuden parissa 😊

  VastaaPoista
 29. http://newdaysaara.blogspot.fi/

  19- vuotiaan Helsinkiläisen tytön blogi, joka painottuu lifestyleen, muotiin ja kauneuteen.

  VastaaPoista
 30. https://sannialina.blogspot.fi/

  21-vuotias opiskelija Helsingistä. Kirjoitteleen blogiini aiheista, joista haluan ja joita rakastan - muodista, kauneudesta ja ihan vaan elämästäni. ♥

  VastaaPoista
 31. http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  23/Helsinki/matkustus,sisustus ja lifestylejuttuja tiedossa :)

  VastaaPoista
 32. http://kristiinaino.blogspot.fi/

  Parikymppisen opiskelijan blogi, jossa arjesta kertovien postausten lomassa matkapostauksia, reseptejä, vinkkejä valintakokeisiin ja paljon muuta!

  VastaaPoista
 33. https://nettistoorit.blogspot.fi/ Olen 26-vuotias kirjoittaja Kuopiosta ja kirjoitan blogiin uusia, noin kymmenen minuutin lukuhetken antavia novelleja about viikon välein.

  VastaaPoista
 34. http://lettersbyerika.blogspot.fi/

  Mun täytyy myöntää heti alkuun, että oon todella huono kuvailemaan mun blogia tai mitään muutakaan itseeni liittyvää. Mun elämä on vähän niin kuin Rihannan "Work" - ainut selvä juttu on "work work work" ja lopusta ei oikein saa mitään selvää. Ehkä mun blogikin näyttää jotenkin siltä! :D

  VastaaPoista
 35. http://fiiaelina.blogspot.co.uk/

  20-vuotiaan yliopisto-opiskelijan reissu-/lifestyleblogi. Kirjoittelen aiheesta ja aiheen vierestä positiivisella otteella, mutta lähinnä teemat pyörivät matkailun ja ulkosuomalaisuuden ympärillä :)

  VastaaPoista
 36. http://auroranieminen.blogspot.be

  Aurora 18v Belgiasta -
  Blogini on vasta kuukauden vanha, jonka takia en ole vielä tarkkaa suuntaa bloggaamiselleni keksinyt, kuitenkin sen verran voin todeta, että blogini toimii jonkinlaisena "omana maailmanani", jonne tungen omia ajatuksiani, tuotoksiani ja milloin ties mitä.
  Suuret kuvat ja pitkähköt tekstit on se, mistä blogini on tehty.

  VastaaPoista
 37. Vastaukset
  1. Ei vielä, ensi kuun puolelle oon suunnitellu julkasevani

   Poista
 38. https://parempiayhdes.blogspot.fi/

  23-vuotias nuori nainen kirjoittelee kaksosvauvojen odotuksesta ja perhearjesta 5½-vuotiaan pojan kanssa. :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentit jooko siisteinä, kiitos ♥