HELMIKUU

kukka2

Viimeksi kun listailtiin suosikkeja niin taisi olla lokakuu kyseessä ja sitten taisikin katketa suosikkiputki, joka oli kestänyt neljä kuukautta. Huh huh! Se taisi oikeasti olla pisimpään kestänyt suosikkiputki. Marras- ja joulukuu menivät oikeastaan sillä kannalla etten edes miettinyt suosikkeja. Tammikuulta niitä ei tainnut edes kertyä. Helmikuussa kertyi puolestaan ja mietin tahdonko tehdä tämän postauksen. Sitten tuli yksi suosikki, yksi kirja, jonka halusin jakaa ja niin päädyin sitten tekemään tämän postauksen.


KAUNEUS

suosikit8

NYX Lingerie Liquid Lipstick sävyssä LIPLI18 | Tämä kyseinen huulipuna on oikeastaan ollut mulla jo jonkin aikaa, mutta nyt tässä tän vuoden alkupuolella olen sitä käyttänyt erityisen paljon. Verrattuna kahteen muuhun NYX:n huulupunaan jotka omistan. Tein niistä postauksenkin joka on tässä. Tämä kuivuu mattamaiseksi samalla tavalla kuin Soft Matte Lip Cream:t, mutta huuleni eivät tunnu yhtä kuivilta tai näytä korpuilta toisin kuin Soft:n kanssa. Olen alkanut meikkaamaan enemmän kouluun ja arkimeikkini on hyvin yksinkertainen ja tunnen tämän olevan juuri oikean sävyinen siihen. 


SISUSTUSELEMENTIT

suosikit4

suosikit3

Kukkakimppu | Rille ei ole yksi niistä miehistä, joka käy ostelemassa kukkakimppuja ja oikeastaan pidän siitä, sillä kliseisyydestä en ole koskaan nauttinut. Kyllä sitä joskus tuli unelmoitua ruusuista ja kultaisesta kaulakorusta ystävänpäivänä. Mitä vanhemmaksi on tultu sitä enemmän olen tajunnut etten oikein koruihmisiä ole ja vaikka ruusut ovat kauniita en oikein niitä näe mahtavassa ruukussa pienellä pöydälläni. Citymarketissa törmäsin kuitenkin ystävänpäivänä sataan kukkakimppuun. Neilikka on hiipinyt hitaasti sydämeeni ja tuo kimppu oli vain 5€. Päätin että näin kevään tullessa tahdon enemmän noita neilikkakimppuja nähdä keittiön tai olohuoneen pöydällä. Ne tuovat ihanaa fiilistä sekä olo tuntuu raikkaamallta kun näkee kukkia. Saattaa johtua siitä että äitini on yksi viherpeukalo ja rakastaa kukkia, kasveja sekä puutarhurointia yli kaiken. Samoin mummini.


suosikit6

suosikit7

Parvekekalusteet | Tajusin etten ole vielä päässyt kunnolla hehkuttamaan teille näistä! Yhdessä postauksessa nämä ovat ainakin näkyneet, mutta nyt mainitsen ne oikein kunnolla. Oli kyllä ihana päästä eroon siitä pahvilaatikosta ja saada tilalle kunnon penkit sekä vielä upeampi pöytä. Nyt on kyllä ihana nauttia aamukahvi ulkoasalla kun voi istua mukavalla tuolilla ja sen kupinvoi asettaa pöydälle miettimättä että koskakohan se päättää romahtaa.


suosikit5

Säilytys kori | Eteiseen oli aivan pakko saada jonkin sortin koukku avaimille. Olen tottunut siihen että yleensä eteisessä on pieni pöytä, mutta tämän asunnon eteinen taitaa olla aivan liian pieni sellaiselle. Ellei sitten seinään olisi kiinnittänyt pientä hyllyä. Löysin tuon mustan korin Tigerista (joka taitaa tosin kuulua oikeasti kylpyhuoneeseen saippuatelineeksi). Keksin heti että tahdon laittaa tuon eteiseen avainnaulakoksi. Kori oli myös hyvä lisäys kun nyt on myös sälytyspaikka aurinkolaseille.


suosikit1

suosikit2

Vaaleanpunainen ja harmaa | Viime keväänä taisin hehkuttaa kuinka olin ihastunut ruusukultaan ja vihreään väriin sisustuksessa. Edelleen ovia värejä, mutta tällä hetkellä olen todella tykästynyt vaaleanpunaiseen, hiukan harmahtavaan vaaleanpunaiseen sekä harmaaseen. Taisin ihastua siihen noiden tyynyjen kautta, jotka ostin H&M Home:sta. Nalle on minun vanha pehmoleluni, ainoa jota en raaskinut heittää pois sillä se oli ritarini pelottavina hetkinä ja olkapää surullisina sekä iloisina hetkinä paras leikkikaverini. En tiedä miksen ole aikaisemmin laittanut nallea vain istumaan sohvalle ja ihmettelemään maailman menoa.


KIRJA

suosikit9

Elizabeth Gilbert - Big Magic / Uskalla elää luovasti | "Big Magic on ilon ja ihmeiden täyteinen kirja jokaiselle, joka pyrkii elämään luovasti. Inspiroivassa ja pohdiskelevassa oppaassa Elizabeth Gilbert avaa omaa luomisprosessiaan ja kertoo taianomaisistakin kokemuksistaan luovuuden parissa. Muun muassa maailmanlaajuisen bestsellerin Eat Pray Love - Omaa tietä etsimässä kirjoittanut Gilbert tukee ja rohkaisee lukijaa tiellä kohti luovaa arkea tai taiteellisia tavoitteita. Hän puhuttelee elämänmuutoksen kynnyksellä olevaa ja tartuttaa intohimon lukijaan." Suora lainaus takakannesta.

Niin totta tuo viimeinen lause! En ole koskaan lukenut tai ajatellut lukevani tällaisia elämäoppatia. Itselläni on kuitenkin aika ajoin vaikeuksia luuvuuteni kanssa ja monesti tuntuu etten koskaan tule samaan tekeleitäni julki. Tämä kirja tempaisi minut niin mukaansa että luin sen melkeinpä kokonaan läpi yhdessä päivässä! Lukihäiriöni vuoksi silmiäni alkoi särkemään monen tunnin tuijotus kirjan sivuja. Like always. Törmäsin kirjaan sattumalta, kun youtuben ihmeellistä maailmaa selaillessani yksi ulkomaalainen tubettaja suositteli tätä. Katsoin onko sitä suomennettu. Oli. Varasin sen kirjastosta. Sain sen sitten käsiini ja aloin lukemaan. Kirjan luettuani tuntui kuin ymmärtäisin luovuutta enemmän ja stressi luovuutani kohtaan oli pienentynyt. Tulisin saamaan kirjani julkaistua ja tulisin pysymään inspiroituneena blogini suhteen. Suosittelen tätä kirjaa oikeastaan jokaiselle niin luovaa elämää haluavalle kuin sellaiselle joka ei ole niin luovuudesta kiinnostunut. Tämä avaa silmiä ihan muidenkin asioiden kuin luovuuden suhteen.


SARJA

the-walking-dead-season-5-trailer

The Walking Dead | Sarja kertoo pienestä ryhmästä ihmisiä, jotka ovat selvinneet hengissä zombiepidemiasta. Sarjan keskeisessä osassa ovat ryhmän ongelmat joihin kuuluvat niin kulkijat kuin muutkin eloon jääneet sekä heidän selviytymisensä uudessa maailmassa. // En aloittanut tämän sarjan katsomista kun se rupesi tulemaan televisiosta, vaan vasta pari vuotta sitten. Kauhu ei ole koskaan ollut oikein mieleeni ja siksi en aloittanut tämän katsomista, sillä ajattelin sarjan olevan kauhupainotteinen. Väärässä olin. Tykästyin sarjan hahmoihin sekä juonen kulkuun. Minua häiritsee, mutta samall myös pidän hyvin paljon siitä, kuinka Carl näyttää ihan pikku veljeltäni. Heillä on erilaiset nenät mutta muuten he ovat kuin kaksi marjaa.
Aloimme katsomaan sarjaa alusta tässä vuoden alussa, sillä halusimme Rillen kanssa pysyä kärryillä seitsemännen tuotantokauden ilmestyessä nettiin. Emme katsoneet telkkarista sitä, sillä kun se alkoi tulla fox:lta ei meillä toimunut se silloin. Pidän muutenkin itse enemmän siitä kun saa päättää milloin seuraavan jakson katsoo kuin odottaa jännittyneesti viikon ja aina täytyy ehtiä kotiin ennen kuin jakso alkaa.


SOME

twitter1

twitter2

James Breakwell twitter tili | Olen itse aina pitänyt twitteristä. Sinne on aina välillä kiva päivitellä asioita sekä muutama amerikkalainen sekä kanadalainen tubettaja joita seuraan käyttää sitä säännöllisesti. On siis kiva olla heidän elämässään tarkemmin mukana. Breakwell:n tiliin löysin tieni sattumalta ja rakastuin siihen heti. Hän on naimisissa ja hänellä on neljä tytärtä, joiden hauskoja lausahduksia hän jakaa omalla käyttäjällään. Paljoa en miehestä tiedä, mutta hän on tietääkseni töissä BuzzFeed:llä sekä hän on julkaissut kirjan (jonka aihetta en tiedä, liittyy kuitenkin perheeseen). Tämä tili piristää aina päivääni, sillä hänen tyttärensä ovat iästään huolimatta kyllä todella sanavalmiita sekä nokkelia lapsia.


MUSIIKKI


Minkälaisia suosikkeja sinulla on helmikuulta?

xoxo
Paula

8 kommenttia:

  1. Tosi kivasti toteutettu tää postaus! Mieki oon ihan rakastunu neilikoihin ja totesin että ne kestää myös äärettömän kauan kauniina! 😍

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja jotenki tosi mukavan monipuolinen tää postaus! Yleensä kun näkee vaan kuukauden lemppari kosmetiikka tms postauksia, niin tää oli kivaa vaihtelua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :3 Kiva kuulla et oli hiukan vaihtelua :D

      Poista
  3. Onpas nätti kukkakimppu! Toi Such a boy on tosi hyvä biisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi biisi on tullu yheks mun lemppariks nyt tässä :D

      Poista
  4. Neilikat on ihan parhaita leikkokukkia pitkän kestävyytensä ansiosta! :) Katsoin hetken, että näyttääpä nuo parvekekalusteet tutuilta, mutta meidän parvekkeella on ihan samannäköiset! :D Lasikantinen pöytä on kyllä superkätevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Noi ei oo hirveen kauaa kestäny, tuntuu että ei kestä kauheesti kylmää ku jouduin siirtää kukat keittiöön ja siellä aina välillä ikkuna auki.
      En kyllä ihmettele jos löytyy sama xD Mun äidillä on toi pöytä myöskin ja oon nähny noita erään pitserian "terasilla". Aika suosittu siis, mut toi on tosi nätti ja halusin kyllä just ton pöydän omalle partsille :D

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset