KOLME NAAMIOTA, KOLME TAPAA RENTOUTUA

muok
*Tehty yhteistyössä It'S SKIN Finlandin kanssa.

Olen yksi niistä ihmisistä, joka stressaa pienimmistäkin asioista ja samalla olen yksi niistä joka ei osaa istahtaa alas tarkoituksenaan rentoutua. Sain It'S SKIN:ltä kolme kangasnaamiota testattavakseni ja melkeinpä heti päätin että seuraavat kolme viikonloppua istun kunnolla alas ja otan rentouttavaa aikaa itselleni.

IIZO8975

TASAPAINOTTAVA TEEPUUNAAMIO JA ELOKUVA

It'S SKIN The Fresh Teepuunaamio | Tasapainottava ja ärsytystä lievittävä kangasnaamio. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa, punoitusta, ihottumaa, kutinaa sekä turvotusta. Vaalentaa pigmenttiläiskiä. Säätelee ihon rasvaneritystä, joten sopii myös akneiholle.

IMPP3570

Leffaillan voi pitää yksikseen tai kaveriporukalla, mutta se ei tarkoita, että aina täytyisi valita elokuba josta tulee paljon sydämen tykytyksiä. Yksi aivan ihana tapa rentoutua on hypätä toisen kenkiin ja olla murehtimatta ollenkaan oman elämän draamattomista käänteistä. Kesä on pikkuisen kuuma käpertyä vilttiin ja nauttia lämpimästä juomasta elokuvan keskellä, mutta hyvin se käy toisellakin tavalla. Hyvä elokuva vain pyörimään, jäitä täynnä oleva herkullinen juoma käteen muutaman pienen naposteltavan kanssa ja kasvoilla ihanan viilentävä sekä ihoa tasapainottava kasvonaamio.

DPKU6392

Mielipiteeni Teepuunaamiosta | Tätä kokeillessani en oikein mitään ihmeellistä muutosta huomannut ihossani. Tämä onkin kuitenkin enemmän ärtyneelle iholle tarkoitettu naamio kuin omalleni, joka on enemmänkin kuiva joistakin kohdista ja joistakin ylirasvainen. Pidin kuitenkin todella paljon tuosta "oksien" asettelusta. Jotenkin paljon kutsuvamman näköinen kuin nuo kaksi seuraavaa.

KSLX6199

KOSTEUTTAVA SEKÄ RAUHOITTAVA ALOENAAMIO JA KYLPY

It'S SKIN The Fres Aloenaamio | Kosteuttava ja ihon pH -tasapainoa ylläpitävä kangasnaamio rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Aloe Vera stimuloi verenkiertoa ja tekee ihosta silkkisen pehmeän sekä hehkuvan. Taistelee tulehdusta vastaan, tukee ihon luonnollista paranemista sekä lievittää ihonärsytyksiä. Sopii kaikille ihotyypeille.

VBYV2302

Kylpeminen on oikeasti todella rentouttavaa ja siitä varmasti niin moni nauttii, sillä kylpiessämme saamme sen samanlaisen tunteen, joka meillä oli silloin kun olimme äitimme kohdussa. Rauhallisuus. Kaikilla ei ole kuitenkaan kylpyammetta ole taloudessa, mikä sinänsä on harmillista, mutta voit hyvin tämän kasvonaamion ottaa käyttöön pienen jalkahoidon yhteydessä. Mikään ei tunnu ihanammalta kuin lämmin vesi jaloissa ja viileä naamio kasvoilla. Aloenaamio sopii minusta tähän hyvin, sillä kylvyn on tarkoitus rentouttaa, parantaa oloa ja aloe vera on parantava kasvi.

XZXE9738

Mielipiteeni Aloenaamiosta | Minulla oli jo tämä aikaisemmin testissä, mutta eipä haitannut saada tätä toiseen kertaan, sillä pidin tästä naamiosta ja omasta mielestäni tämä on paras omalle iholleni. Ei tuntunut liian kireältä tai yli kosteutetulta käytön jälkeen. Suosittelen tätä jos kasvoissa on yksi tai useampi kohta joka on hiukan kuivempi kuin muu osa kasvoista tai jos t -alue on samoin kuiv kuin minulla eli otsa ja nenä.

CMOK8629

KOSTEUTTAVA BAMBUNAAMIO JA KIRJA

It'S SKIN The Fresh Bambunaamio | Kangasnaamion bamburunkouute kosteuttaa, raikastaa ja rentouttaa ihoa. Naamio auttaa säilyttämään ihon kosteutustasapainon sekä tukee ihon luonnollista rytmiä ja kollageenin toimintaa. Tekee ihosta silkkisen pehmeän ja hehkuvan. Naamio sisältää antioksidantteja, jotka vähentävät pieniä ryppyjä ja edistävät ihon terveyttä. Sopii kaikille ihotyypeille.

OZLR6949

Lukeminen on itselleni yksi tapa rentoutua. Lukihäiriöstäni huolimatta rakastan uppoutua tekstiin ja varsinkin hyvään tarinaan, joka antaa minulle mahdollisuuden hypätä täysin erilaiseen maailmaan kuin omani. Siksi yleensä fantasiakirjat ovat hyvin paljon omaan mieleeni. Tämän bambunaamion päätin siis ottaa testattavaksi pienen lukuhetken yhteydessä, sillä naamio lupaa iholle rentoutumista ja sitä lukuhetket minulle ovat.

PMCA1109

Mielipiteeni Bambunaamiosta | Suosittelen asettamaan puhelimen herätyksen päälle, jos lukiessa - tai vaikka tuota elokuvaa katsoessa - aikoo naamiota pitää. Aika voi vierähtää nopeasti, jos uppoutuu tarinaan kunolla.
Kasvoni tuntuivat kyllä kosteutetuilta ja raikkaalta. Rennosta tai pehmeästä en niinkään tiedä, sillä enemmän tunne oli kyllä tahmainen. Silloin kun siis sormilla testaili. Hiukan ehkä myös nihkeältä, mutta ei inhottavan kireältä tai muutenkaan epämukavalta. 

   Oletko itse kokeillut näitä tai joitakin muita kasvonaamioita?

ruusu

Muistathan käydä kurkkaamassa It'S SKIN Finlandin facebook sivun (It'S SKIN Finland) ja instagramin (@itsskinfinland)

6 kommenttia:

  1. Harvemmin kommentoin nykyään blogeihin, mutta nyt oli pakko tulla sanomaan että vitsit ku oli kiva postaus. Ihanat kuvat ja mahtava idea yhdistää kasvonaamio johonkin rentoutumiseen. Tykkään itekki noista sheet maskeista. :)

    VastaaPoista
  2. Naamioita tykkään käyttää, mutta näitä (tai korealaisia ylipäätään) ei ole tullut vielä kokeiltua. Pitääkin laittaa testaukseen! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva päivitys ja nää kuvat :) Mäkin pidän just nyt jaloissa kuorintasukkia ja katson hyvää leffaa samalla!

    www.nouw.com/moreorlesskatri

    VastaaPoista
  4. Vau miten kivasti toteutettu postaus, sulta ei kyllä todellakaan ideat lopu kesken! Toi aloe vera -naamio varsinkin kuulostaa tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  5. Ihanasti toteutettu tämä postaus! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanasti toteutettu! Todella kauniit kuvat <3

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset